Prezentacije programa „Pokreni se za posao“ tokom decembra – Pokreni se za posao

Prezentacije programa „Pokreni se za posao“ tokom decembra

Tokom decembra će biti održano nekoliko prezentacija programa „Pokreni se za posao“ na kojima će svi zainteresovani imati priliku da se bliže informišu o svim uslovima učešća, kao i onome što ovaj jedinstveni program podrške preduzetništvu pruža svojim učesnicima. Osim toga, #PokreniPosao tim će na licu mesta zainteresovanima dati osnovne smernice i objašnjenja za popunjavanje biznis plana.

Termini održavanja prezentacija su:

Subotica: sreda 20. decembar, od  13 sati u Studentskom centru „Subotica“, Segedinski put 11;

Beograd: petak 22. decembar, od 11 sati u Naučno-tehnološkom parku Beograd, segment A3;

Loznica: petak 22. decembar, od 10:30 sati u prostorijama Regionalne razvojne agencije, Jovana Cvijića 20;

Pirot: petak 22. decembar, od 10 sati u sali Skupštine grada u okviru događaja „Program podrške preduzetništvu“, te je potrebno popuniti prijavni formular za učešće;

Kragujevac: sreda 27. decembar, od 13 sati u Studentskom centru Kragujevac, Radoja Domanovića 1

Pravo učešća na konkursu imaju svi građani koji žele da pokrenu sopstveni biznis, ali i oni koji već imaju registrovano poslovanje, a žele da ga unaprede kroz uvođenje inovativnih i održivih pristupa u poslovanju, standardizaciju i optimizaciju svojih poslovnih aktivnosti.

Program „Pokreni se za posao“ ove godine pruža:

* donaciju u vidu opreme, licenci ili sertifikata, standardizacije i optimizacije neophodne zа pokretanje ili unаprеđеnjе biznisa, u vrednosti do 10.000 dolara, uz obavezno finansijsko učešće u iznosu od 20 odsto vrednosti granta;

* poslovne i stručne obuke;

* stalnu savetodavnu i mentorsku pomoć.

Konkurs za novi, deveti ciklus nаciоnаlnog programa „Pokreni se za posao“ kојi sprovodi udruženje ENECA uz podršku kompanije Filip Moris u Srbiji traje od 07. decembra do 15. marta naredne godine.

 

Beograd, 18. decembar 2017.