Prijave na konkurs produžene do 15. aprila! – Pokreni se za posao

Prijave na konkurs produžene do 15. aprila!

Zbog velikog interesovanja, rok za deveti ciklus nаciоnаlnog programa #PokreniPosao produžen je za još mesec dana i trajaće do 15. aprila 2018. godine. Zbog velikog broja pristiglih ideja, ali i molbi zainteresovanih građana za produženje konkursa, organizacija ENECA i kompanija Filip Moris, koje realizuju program, odlučile su da izađu u susret i pruže priliku što većem broju građana da prijave svoje ideje na konkurs. Ove godine program će se posebno fokusirati na podršku inovativnim preduzetničkim idejama.

Milivoje Jovanović iz NVO ENECA istakao je da, iako je rok za prijavu na konkurs produžen do 15. aprila, naredna faza koja podrazumeva evaluaciju prijava koje su do sada poslate već je počela, zato ohrabrujemo sve zainteresovane kandidate da što pre pošalju svoje prijave. Ovim produženjem ENECA i Filip Moris žele da daju šansu što većem broju ljudi da prijave svoju ideju i ostvare svoj preduzetnički san.

Kоnkurs za deveti ciklus programa „Pokreni se za posao” produžen je dо 15. aprila. Detaljnije infоrmаciјe о kоnkursu, načinu prijavljivanja kao i sam formular prijave za konkurs možete pronaći ovde.

 

Beograd, 14. mart 2018.