Virtus nagrada za dugoročno partnerstvo na programu „Pokreni se za posao“ – Pokreni se za posao

Virtus nagrada za dugoročno partnerstvo na programu „Pokreni se za posao“

Sa velikim zadovoljstvom želimo da podelimo vest da je program „Pokreni se za posao” kao saradnja kompanije Filip Moris i ENECA-e prepoznat kao najbolji program partnerstva u 2014. godini i kompanija nagrađena Virtus nagradom u kategoriji za dugoročno partnerstvo.

Virtus nagrada se dodeljuje od 2007. godine od strane Trag fondacije i predstavlja najznačajniju nagradu za filantropiju u Srbiji koja promoviše društveno odgovorno poslovanje. Svečana ceremonija održana je u subotu, 28.03. u hotelu Metropol Place pri čemu je Virtus nagrada za filantropiju dodeljena za najuspešnije programe i akcije sprovedene u 2014. godini.

U kategoriji za dugoročno partnerstvo između poslovnog i neprofitnog sektora nagrađena je kompanija Filip Moris za saradnju sa nevladinom organizacijom ENECA kroz program „Pokreni se za posao“ kroz koji je za 5 godina realizacije pokrenuto ili podržano 385 biznisa, a do kraja ove godine biće podržano još 100.

Hvala još jednom Trag fondaciji na podršci, prepoznavanju i priznavanju našeg rada, što nam daje dodatni podsticaj da u narednim godinama budemo još bolji i uspešniji. Ovo priznanje nam još više znači jer dolazi u godini kada ENECA beleži 10 godina postojanja.

Niš/Beograd, 11. oktobar 2015.